SMS lån

Der findes mange typer af forskellige lån og en af de nyere og mest populære, hvis man skal bruge nogen hurtige penge, er SMS lån. Med de nyere SMS lån kan man, hvis man opfylder en række kriterer som er nærmere beskrevet nedenfor, hurtigt få adgang til helt op til 5.000 kroner. Ofte vil pengene være tilgængelig samme dag. Beløbet af SMS lånet er samtidig det, der adskiller et SMS lån fra andre typer lån, idet grænsen for meget du kan låne, er lavere ved denne type lån.

Skal ikke stille sikkerhed
Et SMS lån er et såkaldt forbrugslån og det betyder, at man ikke behøver at stille nogen form for sikkerhed for at kunne låne pengene. Ved nogen typer for lån er man nødt til at stille en form for sikkerhed i form f.eks. bil, hus el. lign. men et SMS lån kan optages uden denne sikkerhed. Dette skal selvfølgelig ses i lyset af, at beløbet man kan låbe er forholdsvist lavt.

SMS lån – en hurtig måde at låne penge
Et SMS lån er derfor en oplagt mulighed hvis man står og skal ud og købe et par nye sko, supplere til rejsen, købe en iPhone eller andet man kunne ønske sig. Når man optager et SMS lån bliver der ikke stillet spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. Du kan dermed benytte pengene til lige netop det, du vil. I modsætning til hvis du skal låne penge i banken, hvor man ofte skal bruge pengene til det, man aftaler med banken. Et SMS lån kan tegnes online, så du kan sidde hjemme foran computeren og låne pengene til det, du ønsker – nemt og bekvemt lige når det passer dig.

SMS lån og RKI
Som ved mange andre lånemuligheder kan en registrering i RKI være en hindring for optagelse af lån. Er du registreret i RKI vil du være stemplet som dårlig betaler og som én som enten ikke kan eller vil betale skyldige penge tilbage. Derfor vil du også finde, at det vil være mere end svært at finde et SMS lån, hvis du skulle være uheldig at blive registreret i RKI. Derfor er det tilrådeligt, at du om muligt sørger for at betale alle kreditorer tilbage, inden du optager nye lån – mest af alt for din egen skyld, så du ikke graver dig selv dybere og dybere ned med gæld. Når du er ude af RKI igen, kan du igen være heldig at optage et SMS lån eller et af de øvrige lån som f.eks. kviklån.