Låneberegner

Lav selv din låneberegning

Låne beløb:

(Brug “.” for Decimaler)

Levetid:


År

Låne rente:

%

Månedlig betaling:

DKK

Ialt skal du tilbagebetale:

DKK

 

Skal du finde ud af hvad dit lån kommer til at koste, så skal du vide 3 ting.

  1. Hvor meget du skal låne
  2. Hvad renten er
  3. Hvor lang tid du vil låne pengene

Brug vores låneberegner som du finder på vores forside og på alle lån siderne.

Skriv de tre parameter ind til lånebregneren og tryk på knappen.

Derefter vil et simpelt regnestykke blive udført og du får derefter at vide hvor meget lånet kommer til at koste dig ialt og hvad den månedlige ydelse er.

Du kan selv udregne hvad dit lån vil komme til at koste og selv skrue på lånets forskellige parametre (f.eks. løbetid, ydelse, rente osv.) ved hjælp af vores låneberegner. Hvis du allerede har et lån, kan du regne ud hvor meget det kommer til at koste dig at have.
Vi har også en lånesammenligner, du kan anvende til at sammenligne to lån med – ud fra for eksempel ÅOP eller årlig rente.

Laver du en simpel beregning af dine boliglån her, har du langt bedre kort på hånden, når du skal finde det bedste boliglån. Det siger selvfølgelig noget om den pris, du skal betale for lånet; men det er ikke det eneste parameter, du skal kigge på, når du skal foretage et valg af boliglån.

Så kort fortalt kan man sige: Beregn boliglån og find ud af, hvor du får det billigst henne. Men det billigste boliglån er måske ikke det bedst egnede til dig.
Er du f.eks. den risikovillige type, vil du måske helst have et boliglån med rentetilpasning. Er du mere den tryghedssøgende type, vil du måske hellere have et fastforrentet lån. Der er ikke noget forkert i nogen af delene, da der er fordele og ulemper ved begge former for huslån.