Forbrugslån

Hvad er et forbrugslån?

Du har sikkert hørt om et forbrugslån før, men har måske haft svært ved at kende forskel på denne type lån sammenlignet med for eksempel et privatlån, et flexlån, et kviklån osv.

Få et forbugslån uden at stille sikkerhed

Et forbrugslån er grundlæggende set et lån, hvor du i nogen tilfælde ikke behøver stille nogen form for sikkerhed. Om du skal stille sikkerhed for forbrugslånet eller ej, afhænger et det beløb, som du gerne vil låne. Eksempel kan du ved GE Moneybank låne fra 5.000 kroner og helt op til 200.00 kr. uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Det virker næsten utroligt, men det er sandt. Det der er “the catch” ved denne type lån er, at renten er væsentligt højere, end hvis du kan stille en sikkerhed for lånet. Så det kan i høj grad betale sig, at optage et forbrugslån og stille en form for sikkerhed, hvis ellers du har muligheden for det. Ønsker du at låne mellem 5.000 kr. og 200.000 kr., og du gerne vil have den bedst mulige aftale, er det påkrævet, at du stiller en form for sikkerhed. Det som gør et forbrugslån tillokkende for mange er, at udlåner ikke spørger om eller blandet sig i, hvad du skal låne pengene til. Hvis du vælger at låne penge i en bank, kan pengene ofte være øremærket til lige netop det, som du har sag til din bank, at pengene skal bruges til.

Eksempler på forbrugslån hos udvalgte udbydere:

Her på siden kan du se sammenligningsmodeller, så du kan få et hurtigt overblik over de mest fordelagtige steder at optage et forbrugslån.Hvornår vil man tage et forbrugslån?
Et forbrugslån er typisk noget som folk tager, hvis man har en drøm eller ønske, som man vil realisere. Det kan f.eks. være en rejse eller et nyt TV osv. Det kan også være at du har fået nogen uforudsete udgifter, som du ønsker at betale af på, men hvor banken ikke vil låne dig pengene.

Grunde til at vælge forbrugslån

  • Du kan hurtigt få pengene
  • Du skal i nogen tilfælde ikke stille sikkerhed for lånet
  • Ingen blander sig i, hvad du skal bruge pengene til