Kviklån

Hvad er et Kviklån?

Har du brug for at låne penge, og kan du ikke vente for længe, så kan et kviklån være løsningen for dig. Vi vil her på siden forklare nærmere hvad et kviklån er, samt hvilke regler der som oftest spiller ind, når man vil ansøge om kviklån.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter på vores side, kan du med fordel besøge Moneylender.dk, som blandt andet specialiserer sig i at hjælpe folk med at finde det billigste kviklån.

Det er forskelligt fra långiver til långiver hvor længe der går fra du har ansøgt om et kviklån til at det bliver effektueret. Ligeledes er der forskel på de krav som de enkelte stiller som garanti for at lånet kan optages. Vi har opstillet en liste, hvor du kan få et hurtigt overblik og de forskellige låneforhold, og det er muligt at klikke sig videre ind og direkte til de forskellige lånemuligheder.

Se lånemulighederne nedenfor:

For at kunne optage et kviklån vil man naturligvis være nødt til at afgive en række private oplysninger. Det kan være oplysninger som:

  • Navn, adresse, telefonummer og cpr. nr.
  • Låneperiode og størrelsen på lånet
  • Indkomstforhold, joboplysninger og evt. andre lån, som er optaget
  • Statsborgerskab (læs om statsborgerskab på borger.dk)

Nogle kviklån kan være pålagt et fast stiftelsesgebyr og renter, og der vil ofte være regler om, at lånet skal tilbagebetales indenfor en bestemt tidsperiode – f.eks. 15 til 45 dage.

Regler for optagelse af kviklån
Kravene for at kunne modtage et kviklån er forholdsvis få, og man er som sådan ikke begrænset meget. Reglen er som ved andre typer af lån, at man skal være fyldt 18 år, og desuden må man ikke være registreret i RKI. Kan man svare ja til begge ting, er der ikke nogen hindring for at kunne optage et kviklån. RKI, Riebers, er et register, hvor man kan blive registreret som dårlig betaler, og er man registreret her, er der dermed lukket for at kunne modtage et quicklån (se alle quicklån på siden Quicklån.dk), da långiverne er nervøs for ikke efterfølgende at kunne inddrive gælden.

Hvis du ender i en uheldig situation, hvor du pludselig har en stor gæld, kan du finde en masse god information om, hvordan du skal forhold dig til netop dette, på borger.dks side “Når du har gæld”.

Fordele ved kviklån
Har man brug for at låne penge, har man som oftest en række forskellige muligheder alt efter hvem man er som person. Har man mulighed for at låne penge i banken, kan man nogen gangen blive stillet i den situation, at pengene er øremærkede, og man har dermed ikke nogen mulighed for at bruge pengene frit. Optager man et kviklån har man ingen at stå til ansvar over for, og man kan således selv bestemme hvad pengene skal bruges til.

Et kviklån her yderlige den fordel, at det som nævnt ikke tager lang tid at ansøge om og efterfølgende modtage pengene, hvis man som ovenfor nævnt opfylder de få krav, der er til lånet.

Et kviklån er idag en meget populær lånetype, og man kan nemt og hurtig ansøge på nettet om lånet. Se skemaet ovenfor for at se de bedste tilbud på kviklån fra en en række af de største og bedste udbydere i Danmark. Husk at et kviklån altid kan fortrydes inden for 14 dage.

Har du ikke fundet det, du ledte efter? Kviklån-guide.dk giver dig flere lånemuligheder, når du leder efter kviklån.