Sådan finder du rundt i lånejunglen

9. september 2018 Slået fra Af stefan

Er du til Kviklån, forbrugslån eller noget helt tredje?

Der er mange forskellige måder, at låne pengene på. Det kan derfor hurtigt blive en jungle man render rundt i, når man virkelig står, og gerne vil låne nogle penge. De fleste låneudbydere tilbyder det samme, men hvordan ved vi så, hvilke sider der er reelle og hvilke der ikke er? Du skal først og fremmest starte med at finde ud af, hvilket lån der passer til dit behov. Skal du tage et forbrugslån, et kviklån, skal du samle alle dine lån et sted. Eller skal du forhøje et allerede eksisterende lån. Uanset hvad dig og din økonomi har behov for, så er der en ydelse, der kan gøre det meget nemmere for dig. Du skal selvfølgelig være opmærksom på nogle ting, inden du tager et lån. Hvad er renten på dit forbrugslån, kviklån, Privatlån eller dit SMS lån? Renten er ret betydelig, når du skal betale dit lån tilbage. Derudover er det en god idé at ligge et budget. Så ved du helt præcis hvor mange penge du har til rådighed. Det er uanset om du tager et kviklån, forbrugslån, privatlån eller SMS lån. Uanset om du låner 5000 kr. eller 100.000 kr. så får du mest ud at din lån, når du har lagt et budget.

Du er kun et kviklån væk fra din drøm

Sådan kan det lyde fra mange forskellige låneudbyder, der gerne vil låne dig penge til din næste drøm. Det eneste du skal huske på, er hvor mange penge du vil låne, og finde den laveset rente som muligt. At tage et kviklån betyder, at man tager et hurtigt lån. Når du tager et kviklån, skal du være opmærksom på, at du højst sandsynligt kun kan låne op til omkring 10.000 kr. Derudover skal du også tænke på, at renten ofte er højere på kviklån end privatlån og generelt højere lån. Renten på dit kviklån, kommer også helt an på, hvor du vælger at tage dit kviklån henne. På den her side, kan du nemt og enkelt danne dig et overblik over, hvor meget det koster dig, at tage et kviklån. De har ofte en låneberegner, hvor du kan lege rundt med, hvor mange penge du vil låne. Hvis du f.eks. vælger 7000 kr. kan du herefter se, hvad din ydelse pr. Måned bliver, løbetiden på dit kviklån, renten og kreditomkostningerne. Hvis du har svært ved at forstå alle disse tal, så kontakt gerne deres support. De gør deres bedste for at hjælpe dig, med at opfylde dine drømme ved hjælp af et kviklån.

Et forbrugslån der gør livet lettere

Et forbrugslån er til dig, der gerne vil have realiseret din drøm. Det kan være drømmen om en ny bil, drømmen om en renovering i dit hus, eller en mere afslappende drøm, som et dejlig ferie med hele familien. Uanset hvad du vælger at bruge pengene fra dit forbrugslån på, så er der nogle vigtige steps man skal huske på. Som hvad er renten på dit nye forbrugslån. Det kan være en god idé, at ligge en plan og et budget for, hvor mange penge du har tænkt dig at låne. Vil du låne 30.000 kr., 50.000 kr. eller vil du låne op til 200.000 kr. Intet er urealistisk, du skal bare være sikker på at du har råd til at tage et lån, med en høj rente. Derfor kan det være smart, at tage et lån hos en låneside, der er i samarbejde med en bank. Du kan finde mange låneudbydere, som har samarbejde med forskellige store banker.

På de forskellige låneudbyders hjemmeside, kan du selv lege med, hvor mange penge du vil låne, din løbetid og herefter hvad det kommer til at koste dig. Hos Express Bank, kan du f.eks. tage et forbrugslån på op til 300.000 kr. Hvis du vælger at låne 150.000 kr. med en løbetid på 72 måneder. Så vil du hver måned skulle betale mellem 2.400-3.300 kr. tilbage på dit lån.  Hvis du har svært ved, at forstå alle de tal og betegnelser til dit kommende forbrugslån, så kan du altid kontakte support. Hos support eller kundeservice sidder de klar til at besvare dine spørgsmål om dit nye forbrugslån. Det bedste ved at tage et forbrugslån er, at du får svar efter kun få minutter, og du får dit forbrugslån udbetalt efter kun få dage. Det bedste ved det hele er, at du endda kan ansøge om et lån, uden at du binder dig til noget. Det betyder altså, at du kan se alle omkostningerne, der er ved at tage lån. Derefter kan du beslutte dig for, om dit kommende nye forbrugslån, skal opfylde din nye bil, hus eller rejsedrøm.